Ladda ner vår nya katalog

Vill du ha mer inspiration eller vägledning?

Ladda ner vår katalog och hitta ännu fler inspirerande köksserier, lösningar och möjligheter!

25 års funktionsgaranti och 40 kg viktgaranti i alla lådor. Epoq står för kvalitet från början till slut.

‹ Till översikten

25 års funktionsgaranti!
Vi kan garantera att du kommer ha glädje av ditt nya Epoq-kök i många år. Vi har nämligen testat alla delar och vet att de klarar minst 25 års användning.

Garanterad kvalitet
Även om ett Epoq-kök är prisvänligt, är kvaliteten samtidigt hög. Vi samarbetar med några av Europas och Skandinaviens ledande leverantörer och alla våra kök är testade och godkända i enlighet med europeiska standarder.

Funktionsgaranti
Epoq ger dig 25 års funktionsgaranti på lådfunktioner, gångjärn, skåpstommar, täcksidor och socklar. För övriga produkter gälle tre års reklamationsrätt i förhållande till Konsumentverkets rekommendationer.

Lådskenor och gångjärn
Det är alltid störst slitage på de rörliga delarna i ett kök. Vi har testat att våra gångjärn klarar att öppnas och stängas 80 000 gånger med 4 kg hängande i skåpet. motsvarar normal daglig användning i 25 år. Därför får du 25 års garanti på Epoqs alla lådskenor och gångjärn.

Viktgaranti lådor
Alla kökslådor från Epoq är skapade för att tåla en belastning på upp till 40 kg. De har testats genom att öppnas och stängas 60 000 gånger med 40 kg jämnt fördelat i lådan. Detta motsvarar normal daglig användning i 25 år. Våra lådor som är 120 cm breda tål en vikt på upp till 60 kg.

Garanti vitvaror
Vi ger 1 års garanti och har 3 års reklamationsrätt på alla våra vitvaror.

Märkesgaranti
Om du söker en kökslösning hos oss kan du vara säker på att du får vitvaror från kända märken.