Ladda ner vår nya katalog

Vill du ha mer inspiration eller vägledning?

Ladda ner vår katalog och hitta ännu fler inspirerande köksserier, lösningar och möjligheter!

Det smarta köket

‹ Till översikten

För vissa är köket hemmets mittpunkt medan andra ser det som en mellanstation där man fyller på energireserverna. Oavsett vad du vill ha ut från ditt kök så kan Epoq leverera en lösning som passar dig.

Modern kvalitet och design
Epoq kommer med moderna, prisvänliga kvalitetskök. Epoq kompromissar varken med material eller praktiska lösningar utan erbjuder bara det bästa när det kommer till kvalitet och design. Möjligheterna är många – dina drömmar är långt ifrån omöjliga!

Universala vitvaror och ljudprodukter
Genom våra samarbetspartners öppnas otroligt många möjligheter för kökets nya utformning och innehåll. Detta blir möjligt genom Elgigantens enorma urval av vitvaror. Ett Epoq-kök består av universala storlekar för vitvaror och ljud- och bildprodukter. Du kan också välja precis det märke eller den modell du önskar i ditt nya kök. Skulle du exempelvis tröttna på din nya spis så kan du byta ut den mot en ny modell utan problem.

Multimedia-köket
Många valmöjligheter gäller också för andra och mer sofistikerade lösningar. Idag vill många se på morgon-TV medan de äter frukost, och de flesta använder surfplattan som guide när de lagar mat. Vad är väl då mer naturligt än att ha en dockningsstation integrerad i köksbänken? Eller att ha en helautomatisk kaffemaskin som del av köksinredningen? Med Epoq finns lösningarna du önskar dig. Vårt samarbete med Elgiganten ger dig tillgång till TV, digitalradio, surfplattor, kaffemaskiner och mycket, mycket mer. Möjligheterna är så gott som oändliga. Det är det vi kallar «Det smarta köket!»